Een prachtige ballonvaart boven het Pajottenland

Een ballonvaart is magisch, ongeacht welke streek je selecteert, maar er zijn natuurlijk streken die echt bijzonder zijn om over te vliegen. Het Pajottenland is zo een streek waar je met een ballonvlucht ontzettend van kan genieten. Logisch, want de bezienswaardigheden liggen hier voor het rapen.

Waarom een ballonvlucht over het Pajottenland?

Wat maakt een ballonvlucht over het Pajottenland zo bijzonder? Wel, vliegen over deze heuvelachtige, agrarische streek ten zuidwesten van Brussel heeft iets rustgevends. Terwijl het Toscane van Vlaanderen met uitgestrekte landerijen onder je voorbij trekt, valt de stress helemaal van je af. Zeker bij helder weer is een ballonvaart boven het Pajottenland echt genieten. Elke gemeente van het Pajottenland heeft wel iets bijzonders en dat zie jij allemaal van hoog in de lucht. De professionele piloten van C-Air Ballonvaart kennen deze streek als hun broekzak en nemen je mee naar de mooiste plekjes.

De bezienswaardigheden van het Pajottenland

Bij het denken aan een ballonvlucht en nog enkele redenen nodig om voor een ballonvaart over het Pajottenland te kiezen? Mogen we je de bloemenpracht meegeven. Denk maar aan de hyacinten in het Hallerbos en de rozentuin van Sint-Pieters-Leeuw. Prachtig als je dit vanuit je ballon kunt zien. Daarnaast springen ook de molens in het oog.

ballonvaart Pajottenland

Een ballonvaart boven het Pajottenland maakt al snel één ding duidelijk, het barst hier van de molens. De Heetveldemolen, de Bruegelmolen of de Zepposmolen, het zijn maar enkele voorbeelden. Als laatste willen we je nog de kastelen uit de streek meegeven. Het Kasteel van Gaasbeek en het Kasteel van Beersel zijn echte blikvangers tijdens je ballonvlucht.

Reken tijdens een ballonvaart op een vlucht van minimaal een uur, dus je kunt zowat de hele streek tot in de verste hoekjes verkennen. Op een ontspannen manier ontdek je tijdens je ballonvlucht het Pajottenland en krijg je nog een woordje uitleg ook. Bovendien is het na de vlucht heerlijk keuvelen met een hapje en een drankje.

Boek nu uw ballonvlucht boven het Pajottenland

Ook heel wat andere regio’s in het aanbod

Minder geïnteresseerd in het Pajottenland, maar wel interesse in een ballonvlucht? Neem dan zeker eens ons aanbod onder de loep. Gespecialiseerd in ballonvluchten met heel wat vertreklocaties in België en opstijgen kan in zowat alle provincies. Een unieke belevenis voor iedereen die nog nooit gevlogen heeft. Bij C-Air Ballonvaarten mag je rekenen op een veilige vlucht. Reken toch al snel op een 5-tal uurtjes, waarbij je ook nog na je vlucht in de watten wordt gelegd.

Bekijk de mogelijkheden, vergelijk de prijzen en reserveer die spectaculaire en ontspannende ballonvlucht boven het Pajottenland. Deze heuvelachtige streek heeft heel wat voor je in petto en valt niet minder dan prachtig te noemen. Een unieke belevenis voor jong en wat minder jong.