Ballonvaart Brugge

Wil jij een ballonvaart boven de romantisch stad Brugge beleven? Zoek dan niet verder! Bij C-air ben je aan het juiste adres voor deze unieke belevenis. De hoofdstad van West-Vlaanderen heeft heel wat te bieden, zowel de authentieke gebouwen als de moderne architectuur zoals het concertgebouw zullen je doen smelten voor deze stad. Logisch dus dat heel wat mensen kiezen voor een ballonvaart Brugge.

Een ballonvaart Brugge is een unieke ervaring die ongetwijfeld smaakt naar meer. Honderden enthousiaste luchtballonvaarders kozen al het luchtruim met C-Air.

Maak het zelf mee, geraak in de ban van ballonvaren en beleef het romantische Brugge vanuit de lucht.

Ben jij klaar om te vliegen boven het schitterende Brugge? Neem dan contact op met C-Air ballonvaarten en boek je ballonvlucht in West-Vlaanderen of je cadeaubon.

Brugge van bovenuit

Nog nooit een ballonvaart ondernomen? Dat is zonde. Heel wat mensen hebben dit nog niet gedaan. Toch is het een unieke en fijne ervaring om met enkele mensen te kunnen beleven. Als koppel, gezin, collega’s  of vrienden, bij C-Air zijn de mogelijkheden oneindig.

Eens je in de lucht hangt, valt alle stress van je af en geniet je ten volle van het zicht over deze prachtige stad. Kies voor de specialisten van C-Air ballonvaren en dan zit je alvast goed. Ze kennen niet enkel de regio op hun duimpje maar beschikken ook over moderne en veilige ballonnen voor een zorgeloze vlucht.

Bij C-Air ballonvaarten vlieg je niet enkel boven de Brugse regio met je ballon, maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden. Zowat in elke regio is het mogelijk om een luchtballonvaart te organiseren. Liever luchtballon vliegen boven een andere streek? Ontdek dan onze andere mogelijkheden. Bij C-Air telt de volledige beleving. Deze specialisten in ballonvluchten voor een complete ervaring die start voor het opstijgen.

Luchtballon tocht over het Venetië van het Noorden

Een ballonvaart boven deze, door Unesco opgenomen, middeleeuwse stad, dat is genieten. Vlieg samen met C-Air boven één van de mooiste steden van Europa. Stap in op de afgesproken locatie en vaar boven de romantische stad met zijn kronkelende steegjes en reien. Zo waan je je bijna weer in de middeleeuwen.

Tijdens een ballonvaart Brugge ontdek je de hoofdstad van West-Vlaanderen op een andere manier. Je herkent verschillende bezienswaardigheden zoals:

  • het Belfort op de Grote markt
  • de Brugse reien
  • het Minnewater
  • de oude stadspoorten
  • het Begijnhof
  • de rustige velden rondom Brugge
  • het nabijgelegen Damme

Tijdens een hete luchtballon tocht Brugge kom je sowieso ogen tekort.

Hoe verloopt een ballonvlucht boven Brugge?

Wil jij genieten van een ballonvaart boven de West-Vlaamse Hanzestad? Dan begin je samen met C-Air aan het voorbereiden van de luchtballon van uiterst professioneel materiaal. Samen met onze specialisten tuig je de luchtballon op. We verstrekken je ook nodige veiligheidsinstructies zodat je met een gerust hart kan genieten van een veilige luchtballon tocht. Hier zal je zeker een uurtje zoet mee zijn.

Hierna ga je ook effectief de lucht in en vlieg je boven het Brugse Ommeland. Een ballonvaart Brugge duurt gemiddeld een uur. Daarnaast zal je piloot je ook heel wat informatie vertellen, maar vaak zal je enkel willen genieten van het prachtige uitzicht. Na de lucht trakteren we je nog op een hapje en een drankje om deze unieke en onvergetelijke ervaring in stijl af te sluiten.

Ballonvaart Brugge fotogalerij

Ballonvaart West-Vlaanderen boeken