Ballonvaart Oostende

Luchtballonvaart boven de stad aan zee? Zweef met C-Air zorgeloos door de lucht. Tijdens een ballonvlucht met C-Air geniet je van het prachtige uitzicht op en rond Oostende.

Benieuwd naar de troeven van deze centrale stad aan de Belgische kust? Dan vliegt C-Air graag met jou boven deze stad vol geschiedenis.

Badplaats Oostende vanuit de lucht

Een ballonvaart boven de badplaats Oostende is puur genieten. C-Air vliegt samen met jou over de Kust. Samen met C-Air vertrek je op de afgesproken locatie en wordt je ondergedompeld in deze unieke ervaring.

Tijdens een hete luchtballon vaart Oostende ontdek je wat Oostende naast de talloze winkeltjes en restaurants nog te bieden heeft. Je herkent bezienswaardigheden zoals:

  • het strand Oostende
  • het Leopoldpark
  • het Fort Napoleon
  • het Kursaal Oostende

En vergeet zeker niet even te zwaaien naar Dikke Mathille in Oostende.

Oostende van bovenuit

Eenmaal je boven de stad Oostende vliegt, vergeet je al je stress en zorgen. Kies je voor C-Air ballonvluchten, dan kies je goed. Onze specialisten kennen de regio op hun duimpje en beschikken over moderne en veilige ballonnen voor een zorgeloze vlucht.

Bij C-Air ballonvaarten kan je naast een ballonvaart Oostende ook kiezen voor andere regio’s. In bijna elke regio is het mogelijk om een ballonvlucht te maken. Wil jij liever ballonvaren boven een andere regio? Bij C-Air ontdek je tal van andere mogelijkheden. Wij staan voor de volledige ervaring die start voor het opstijgen.

Luchtballonvaart Oostende voor iedereen

Heb je nog nooit meegevaren in een luchtballon? Dat vinden we erg jammer! Toch zijn er heel wat mensen die nog nooit zijn mee gevlogen met een hete luchtballon. Een ballonvaart is steeds een unieke ervaring. Bij C-Air kan je terecht voor verschillende arrangementen zowel als koppel, gezin, teambuilding of vrienden.

Hoe verloopt een ballonvlucht boven Oostende?

Opstijglocatie

Op de afgesproken datum kom je naar de afgesproken opstijglocatie. Samen met de specialisten van C-Air begint je belevenis met het voorbereiden van de luchtballon. Samen tuig je de luchtballon op en krijg je de nodige veiligheidsinstructies. Zo ben jij klaar om ten volle te genieten van een zorgeloze ballonvlucht boven de stad aan zee.

Duur

Een ballontocht duurt een 4-tal uur. Tijdens deze tocht zullen de volgende zaken aan bod komen:

  • verwelkoming
  • optuigen van de ballon
  • veiligheidsinstructies
  • ballonvlucht zelf
  • landing
  • hapje & drankje

Je vraagt je waarschijnlijk af hoelang duurt een ballonvaart? De ballonvaart Oostende duurt ongeveer een uur. Onze gespecialiseerde piloot deelt je interessante weetjes over de badplaats. Toch zal je vooral willen genieten van alles wat deze stad jou te bieden heeft. Na de ballontocht is het tijd voor een hapje en een glaasje champagne. Dit is het ideale moment om nog even na te praten en genieten van deze unieke belevenis.

Boek je ballonvaart Oostende

Wil je graag meevaren met onze luchtballon boven de stad aan zee?

Een luchtballon tocht boven Oostende is een unieke belevenis waar je geen genoeg van kan krijgen. Honderden enthousiaste luchtballonvaarders kozen al het luchtruim met C-Air.

Vlieg samen met C-Air en beleef het culturele Oostende vanuit de lucht.

Ben je geïnteresseerd om mee te varen met een luchtballon boven Oostende? Contacteer C-Air ballonvaarten en boek je ballonvlucht aan de Kust.

Andere opstijglocaties in West-Vlaanderen

 

Ballonvaart Oostende fotogalerij

Ballonvaart West-Vlaanderen boeken