Ballonvaart Roeselare

Droom je om de prachtige ballonvaart Roeselare te doen? Vlieg met C-Air door de lucht boven de Rodenbachstad. Samen met C-Air geniet je van een zorgeloze ballonvlucht met een adembenemend uitzicht op Roeselare.

Ontdek de troeven van het kloppende hart van West-Vlaanderen. C-Air vliegt met alle plezier boven Roeselare.

Kloppende hart van West-Vlaanderen

Tijdens een ballonvlucht Roeselare geniet je van meer dan enkel de stad. C-Air vliegt samen met jou over verschillende bezienswaardigheden en deelgemeenten. Vertrek op de afgesproken locatie en ervaar een luchtdoop boven de regio Roeselare.

Een ballonvaart Roeselare herken je verschillende bezienswaardigheden zoals:

 • het belfort
 • de Sint-Michielskerk
 • het stadhuis op de grote markt
 • Kasteel van Rumbeke
 • Rodenbach brouwerij

 

Roeselare van bovenuit

Ballonvaart Roeselare voor iedereen

Nog nooit mee gevlogen in een hete luchtballon? Dat is jammer. Heel wat mensen hebben nog nooit gevaren met een luchtballon. Dit is steeds een unieke ervaring. Bij C-Air bieden we verschillende arrangementen aan, als koppel, gezin, collega’s of vrienden.

Een stressvrije ballontocht

Zodra je boven de stad Roeselare vliegt, vergeet je al je zorgen en geniet je ten volle van het uitzicht. Door te kiezen voor C-Air ballonvaarten, kies je voor kwaliteit. Onze specialisten kennen de regio en beschikken over moderne en veilige ballonnen voor een zorgeloze vlucht.

Naast een ballonvlucht Roeselare kan je ook kiezen voor andere regio’s. Het is mogelijk om in bijna elke regio een ballontocht te maken. Liever ballonvaren boven een andere regio? Ontdek de verschillende mogelijkheden van C-Air. Wij staan voor een unieke ervaring die voor het opstijgen start.

Hoe verloopt een ballonvlucht boven Roeselare?

Opstijglocatie

Op de vastgelegde dag kom je naar de afgesproken opstijglocatie. Hier start je unieke belevenis met het voorbereiden van de hete luchtballon. Samen met de specialisten van C-Air tuig je de luchtballon op en krijg je de nodige veiligheidsinstructies. Hierna ben jij volledig klaar om te genieten van een stressvrije ballonvlucht.

Duur ballonvaart Roeselare

Een volledige ballontocht duurt een 4-tal uur. Tijdens deze tocht zullen de volgende zaken aan bod komen:

 • verwelkoming
 • optuigen van de ballon
 • veiligheidsinstructies
 • ballonvlucht zelf
 • landing
 • hapje & drankje

De luchtballonvaart Roeselare duurt gemiddeld een uur. Tijdens deze tocht zal onze piloot je interessante informatie delen over de stad Roeselare. Maar je zal vooral willen genieten van het adembenemende uitzicht dat je te zien krijgt vanuit de lucht. Na afloop van de ballontocht geniet je nog van een hapje en een glaasje champagne. Het ideale moment om nog even na te genieten van deze unieke beleving.

Boek je ballonvlucht Roeselare

Wil je meevliegen boven het kloppende hart van West-Vlaanderen? Dan is een ballonvlucht Roeselare echt iets voor jou! Honderden enthousiaste luchtballonvaarders kozen al het luchtruim met C-Air.

Vaar samen met C-Air in een luchtballon en beleef de Rodenbachstad vanuit de lucht.

Geïnteresseerd om mee te vliegen in een luchtballon boven Roeselare? Neem dan contact op met C-Air en boek jouw ballonvlucht.

Andere opstijglocaties in West-Vlaanderen

Ballonvaart Roeselare fotogalerij

Ballonvaart West-Vlaanderen boeken