Ballonvaart Kortrijk

Een ballonvaart boven je eigen stad Kortrijk? Dan kan je met C-Air meevliegen door de lucht! Ervaar de Groeningestad op een hoog niveau samen met C-Air. Ontdek de vele troeven van deze centrumstad in het Zuiden van West-Vlaanderen, van het historisch centrum tot de designstad. C-Air verzorgt jouw luchtballonvaart Kortrijk van Z tot Z.

Ballonvaart Kortrijk voor iedereen

Nog nooit genoten van een ballonvaart? Dat is jammer. Heel wat mensen hebben nog nooit meegevaren met een hete luchtballon. Toch is een ballonvaart steeds een unieke belevenis. Als koppel, gezin, collega’s of vrienden, bij C-Air heb je oneindig veel mogelijkheden.

Kortrijk van bovenuit

Een ballonvaart boven Kortrijk dat is puur genieten. Samen met C-Air vlieg je boven deze verrassende stad. Vertrekken vanaf ‘t Hoge in Kortrijk of liever aan de Noordrand van de stad, met zicht op de grensstreek en Rijsel? Op de afgesproken locatie stap je in en begint je unieke ballonvaart. Samen met de professionele ballonvaarten van C-Air geniet je van een zorgeloze ballonvaart.

Tijdens een luchtballonvaart Kortrijk ontdek je de Groeningestad op een nieuwe manier. Je herkent verschillende bezienswaardigheden zoals:

  • het gotische stadhuis
  • de broeltorens
  • het Belfort gelegen aan de Grote Markt
  • het begijnhof

Kortrijk moet je vast en zeker eens tijdens een hete luchtballon tocht gezien hebben.

Naast een ballonvlucht Kortrijk kan je bij C-Air ballonvaarten ook kiezen voor andere regio’s. Het is mogelijk om bijna in elke regio een hete luchtballonvaart te organiseren. Liever ballonvaren boven een andere streek? Ontdek dan de andere mogelijkheden van C-Air. Wij staan voor de volledige beleving, die alvast start voor het opstijgen.

Hoe verloopt een ballonvlucht boven Kortrijk?

Opstijglocatie

Op de afgesproken dag kom je naar de afgesproken opstijglocatie. Hierna begin je samen met de specialisten van C-Air aan het voorbereiden van de luchtballon. Samen tuigen we de hete luchtballon op en zorgen ervoor dat je de nodige veiligheidsinstructies krijgt. Zo vertrek jij met een gerust hart jouw ballonvaart Kortrijk.

Een stressvrije ballontocht

Eenmaal je in de lucht zweeft, zal je alle stress vergeten en genieten van het verrassende Kortrijk. Door te kiezen voor C-Air ballonvaarten, zorg je ervoor dat je goed kiest. Onze specialisten kennen de regio op hun duimpje en beschikken over moderne en veilige ballonnen voor een zorgeloze vlucht.

Duur van een ballonvaart in Kortrijk

Een ballontocht duurt een 4-tal uur. Tijdens deze tocht zullen de volgende zaken aan bod komen:

  • verwelkoming
  • optuigen van de ballon
  • veiligheidsinstructies
  • ballonvlucht zelf
  • landing
  • hapje & drankje

De ballonvlucht Kortrijk zelf duurt gemiddeld een uurtje. Onze piloot informeert je over de stad Kortrijk, maar je zal vooral willen genieten van het prachtige en verrassende uitzicht dat een ballontocht heeft te bieden. Na de ballontocht is er tijd voor een hapje en glaasje champagne voorzien. Het ideale moment om na te praten over deze unieke ervaring.

Boek je ballonvlucht Kortrijk

Is je interesse gewekt om mee te varen met een luchtballon boven de vlasstreek?

Ballonvaren boven Kortrijk is een unieke ervaring die ongetwijfeld smaakt naar meer. Honderden enthousiaste luchtballonvaarders kozen al het luchtruim met C-Air.

Vlieg zelf mee, geraak in de ban van ballonvaren en beleef het culturele Kortrijk vanuit de lucht.

Is je interesse gewekt om mee te varen met een luchtballon boven de vlasstreek? Neem contact op met C-Air ballonvaarten en boek je ballonvlucht in West-Vlaanderen.

Andere opstijglocaties in West-Vlaanderen

Ballonvaart Kortrijk fotogalerij

Ballonvaart West-Vlaanderen boeken