Prijs ballonvaart

Wat is nu de prijs van een ballonvaart?

Een ballonvaart duur? Helemaal niet! Een ballonvaart is voor iedereen haalbaar en best betaalbaar. Zeker als je er rekening mee houdt dat je toch al snel 5 à 6 uur in de weer bent en een onvergetelijke ervaring beleeft.

Bij C-AIR Ballonvaarten kom je alvast niet voor verrassingen te staan. Wij hanteren duidelijke prijzen en vaste tarieven zonder enige andere extra kosten. Dit zijn alvast onze tarieven:

Regio Prijs
Ballonvaart Waasland € 125 /pp
Ballonvaart Oost-Vlaanderen € 135 /pp
Ballonvaart Antwerpen € 135 /pp
Ballonvaart West-Vlaanderen € 145/pp
Ballonvaart Limburg € 145 /pp
Ballonvaart Vlaams-Brabant € 135 /pp

Wat er allemaal inbegrepen is in de prijs van een ballonvlucht?

  • Een fantastische ballonvaart die vertrekt vanuit de door jou gekozen plek.
  • Een ballonvlucht op de door jou geplande datum. We dienen wel rekening te houden met het weer. Is de door jou gekozen datum reeds ingenomen, dan zoeken we samen naar een passend moment.
  • Een unieke ervaring van een 5-tal uur, inclusief de ballonvlucht die ongeveer een uurtje duurt.
  • Na de ballonvaart zien we een heerlijk hapje en drankje. Een glaasje champagne hoort wat ons betreft onlosmakelijk bij een ballonvlucht.
  • Je vliegt mee met een ervaren piloot die al heel wat vluchten op zijn teller heeft staan.
  • Een veilige vlucht, waarbij enkel gebruik wordt gemaakt van kwalitatieve materialen en alle regels strikt in acht worden genomen.
  • Een leuk balloncertificaat als aandenken.
  • Uiteraard brengen we je terug naar de plaats van vertrek.

Wil je de prijs kennen om met een groep ballon te varen?

Geregeld krijgen we ook aanvragen voor in groep een ballonvaart te ondernemen. Dat is perfect mogelijk. Geregeld maken we ballonvluchten als teambuilding, incentive of als personeelsfeestje. Een onvergetelijke ervaring die de banden versterkt. Wij denken graag met je mee op dit vlak en kunnen aanvullend ook een diner of andere activiteiten voorstellen.

Voor iedere groep voorzien we een pakket en ballonvaart prijs op maat. Contacteer ons en we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden en stellen een onvergetelijke dag samen. Een ballonvaart als groepsactiviteit blijft je je leven lang bij.

Bestel een cadeaubon

Op zoek naar een origineel geschenk? Doe eens een ballonvaart cadeau. Een geweldige verrassing die ongetwijfeld in de smaak zal vallen. We hebben cadeaubonnen met of zonder ontbijt en je kunt vertrekken vanuit heel wat gemeenten. We bekijken samen een mogelijke datum en plaats van vertrek.

Meer weten over de prijs van jouw ballonvaart?

Zit je toch nog met vragen over de prijs van een ballonvaart of wil je een prijs op maat laten samenstellen voor een groep? Geef ons een seintje en neem contact met ons op. We bezorgen je alle antwoorden en bekijken samen de mogelijkheden om een onvergetelijke ballonvaart in te plannen.

Mailen kan naar info@cair-ballonvaart.be of bel ons op het nummer 0498/12.16.41

prijs ballonvaart