Zweef met een luchtballon over het magische Rivierenland

Op zoek naar het perfecte plekje voor een magische ballonvaart? Dan moet je zeker eens Rivierenland overwegen. Deze streek rond de benedenlopen van de rivieren Nete, Dijle, Zenne, Schelde en Rupel is uniek. Het is de perfecte locatie voor een ballonvlucht en staat garant voor het perfecte dagje uit of een romantische ballonvlucht met je geliefde bij zonsondergang terwijl de rivieren fonkelen van geluk. Wil jij tijdens een ballonvaart Rivierenland verkennen? Dan staan ze bij C-Air Ballonvaarten voor je klaar.

ballonvaart rivierenland

Dat is wat een ballonvaart boven Rivierenland met je doet

Terwijl je over machtige waterlopen zweeft, ontspan je volledig. Onder je passeert een lappendeken aan weiden, bosjes en bomen. Fantastisch om mee te maken, zeker met een aantal mensen om je heen. Ballonvaren doe je bij voorkeur in een klein groepje, waardoor het nog intenser wordt. Tijdens je ballonvlucht over Rivierenland pik je een flink stukje groen mee, gelegen tussen Antwerpen en Brussel. De streek mag dan misschien niet zo bekend zijn, maar laat je dat vooral niet tegenhouden om deze streek te verkennen.

Een dagje uit boven Rivierenland

Hoe een ballonvaart boven Rivierenland wordt aangepakt? Alles begint met de samenkomst, waarna een ervaren piloot van C-Air Ballonvaarten je naar de vertrekplaats brengt. Daar ga je niet enkel de luchtballon helpen optuigen, maar krijg je ook een volledige uitleg over de veiligheid. Bij C-Air Ballonvaarten hechten we veel belang aan veiligheid en doen we er alles aan om voor een veilige en aangename vlucht te zorgen. Reken op een 3-tal uurtjes voorbereiding, voor we met de luchtballon kunnen vertrekken. Het vliegen zelf duurt iets meer dan een uur.

Je overvliegt het Rivierenland en kunt genieten van een verbluffend uitzicht. Eens terug op de grond kun je nog wat napraten met een glaasje in de hand. Ideaal om alles even te laten bezinken. Na het afsluitende drankje word je netjes weer afgezet bij je wagen, waarna je weer een ervaring rijker bent.

Talloze andere prachtige regio’s zijn mogelijk

Ben je minder te vinden voor Rivierenland en verken je liever een andere streek? Geen enkel probleem, met C-Air Ballonvaarten kun je opstijgen in heel België. Er zijn quasi geen belemmeringen. Ga je met een groep, wil je incentive of misschien wel enkele klanten meenemen in de lucht? Bij C-Air Ballonvaarten denken ze graag met je mee. Een organisatie op maat is perfect mogelijk en hoeft helemaal geen fortuin te kosten.

Een ballonvlucht is helemaal niet zo duur en voor groepen kan er een prijs op maat uitgewerkt worden. Liever als koppel of met het gezin de lucht in? Dat kan perfect. Bovendien krijgt iedereen die deelneemt aan een ballonvlucht een mooi aandenken mee. Een certificaat dat je aan de muur kunt hangen.

Meer weten over een ballonvlucht boven Rivierenland? Contacteer C-Air Ballonvaarten en boek je vlucht. Een onvergetelijke ervaring en een unieke manier om de pracht van Rivierenland te ontdekken.