Ballonvaart 2 personen

Is er een minimum aantal personen nodig voor een ballonvaart? Nee, een ballonvaart 2 personen is perfect mogelijk.
Je kan bij C-Air kiezen tussen een privé ballonvaart of ballonvaren met andere passagiers.

Kies zelf de locatie van je ballonvlucht

Eerst beslis je immers boven welke regio je wil gaan ballonvaren. Bij C-Air kan dit in principe in gans België. De kustlijn volgen, de Ardennen verkennen of een andere leuke streek? Niets is onmogelijk. Een ervaren piloot zorgt voor een onvergetelijke ballonvlucht.

Hoe gaat ballonvaart 2 personen in zijn werk?

Een ballonvaart 2 personen bestaat uit ongeveer een uurtje vliegen, maar het houdt veel meer in. Zo kan de piloot je vooraf heel wat extra kennis meegeven en helpen met de ballon op te tuigen. Eens de ballon klaar is en uitgebreid gecontroleerd werd, zijn we klaar om op te stijgen! Bereid je voor om te genieten op een prachtig uitzicht terwijl jij je één voelt met de natuur. Tuur hectaren ver over Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant of Limburg. Misschien kan je je huis zelfs zien, of maken we van bovenaf kennis met de grazende koeien. Wie weet hoeveel foto’s er gemaakt worden van de luchtballon waarin jij mee vliegt?

Balloncertificaat als tastbare herinnering

Eens we geland zijn is het gelukkig nog niet helemaal afgelopen. We nodigen je graag uit voor een hapje en een drankje om de ervaring tot een mooi einde af te sluiten. Daarnaast krijg je ook een balloncertificaat, hét aandenken bij uitstek aan de prachtige reis die je maakte. Vooral de kinderen zorgen voor een enorm enthousiast onthaal, en vaak schopt dit certificaat het tot een plekje boven het bed. Al ben jij natuurlijk vrij om hetzelfde te doen! Wil je meer weten over een ballonvaart 2 personen? Contacteer C-Air en voor je het weet zijn we weg! Of boek rechtstreeks online via de website.

ballonvaart-2-personen
Bekijk ons aanbod
al onze ballonvaarten
Cadeaubons
Bestel een cadeaubon