Ballonvaart Lente

Beste Lente,

Je bent stilaan in aantocht en dat betekent voor ons dat het nieuw ballonvaart seizoen kan beginnen.

We kijken er zo naar uit om iedereen opnieuw de ballonvaart van hun leven te geven. Daarboven ben jij één van de mooiste seizoenen van het jaar om deze ballonvaarten uit te voeren. De bomen staan in bloei en mensen komen weer buiten.

Ballonvaart het hele jaar?

Onze ballonvaarten gaan vooral door van april tot en met oktober. Tijdens de winter kan er gevlogen worden, mits de weersomstandigheden optimaal zijn. Spijtig genoeg zijn de weersomstandigheden tijdens de winter zelden optimaal om jouw een prachtige ballonvaart te bezorgen.

Ieder seizoen heeft zijn charmes, maar de lente blijft altijd onze favoriet 😊. Wil jij ook eens genieten van een ballonvaart tijdens de lente? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of boek uw vlucht rechtstreeks via onze website.

Ballonvaart Lente

C-Air ballonvlucht breidt deze lente uit. We zijn uiteraard fier om aan te kondigen dat wij twee nieuwe ballonnen mogen verwelkomen. Binnenkort verwelkomen wij onze nieuwe Avia ballon. Deze ballon zal acht passagiers kunnen vervoeren. Ook blijft zijn grote broer actief, namelijk onze Avia ballon voor twaalf personen.

Verder verwelkomen wij de nieuwe Quint ballon. Deze ballon zal vier passagiers kunnen vervoeren. Wat denken jullie van een ballonvaart met een Sangria’tje op een zonnige avond?

Alvast bedank ik heel graag onze sponsors Quint en Avia om dit allemaal mogelijk te maken.

Bekijk ons aanbod
al onze ballonvaarten
Cadeaubons
Bestel een cadeaubon