Ballonvaart Alpen

Sta je al jaren te popelen om een ballonvaart in de Alpen te beleven? Of zou je graag je skivakantie combineren met een prachtige ballonvlucht in Zwitserland, Frankrijk of Oostenrijk? Een unieke ervaring om vanop een hoogte van 4500 meter uitzicht te hebben op de Mont Blanc, Matterhorn en het meer van Genève. Heeft hoogtevrees en vliegangst je tot nu toe tegengehouden, maar wil je toch je kans wagen de bergen van bovenuit te bekijken? Het is eens iets anders een ballonvlucht boven de bergen. Een unieke ervaring waar je nog jaren aan gaat terugdenken.

Als de winter in aantocht is kan je het team van C-Air ballonvaarten terugvinden boven de Zwitserse Alpen. Gedurende de maand Januari en Februari nemen we deel aan een ballonmeeting in Chateau D’oex. Zou je ook graag een skivakantie te combineren met een ballonvlucht in de Alpen?

Ballonvaren boven de Alpen het kan met C-Air

Een ballonvaart boven de Alpen duurt circa 3 uur. Tijdens deze vlucht klimmen we door naar een hoogte van 3 kilometer. Waarna je een prachtig uitzicht krijg op de Mont Blanc, het meer van Genève, het Jura gebergte en de Matterhorn kortom een echte aanrader. Als je deze ballonvaart vandaag boekt kan je deze winter nog meevaren.

Naast de ballonvaarten boven de Alpen worden uiteraard in iedere provincie ballonvaarten georganiseerd. Iedere provincie heeft zo zijn charmes.

Bekijk ons aanbod
al onze ballonvaarten
Cadeaubons
Bestel een cadeaubon