Belgisch afstand en duurrecord voor David

David Spildooren is erin geslaagd zowel het Belgisch afstand als duurrecord te verbreken. David vertrok begin December met zijn warme luchtballon vanuit Waasmunster om na 11 uur vaart te landen in de regio van Perugia (Italië). Tijdens deze ballonvaart heeft hij de Alpen overgestoken en haalde windsnelheden tot 160 km/u en temperaturen tot -32° C.

David vond op een hoogte van 15.000 tot 18.000 voet een luchtstroming die hem tot in Italië kon brengen. Deze vaart is een uiterst unieke vaart.

Een maand later besluit David een aanval te doen op het Belgisch duurrecord. Tijdens deze vaart maakt hij een vlucht van Chimay naar Stekene in ruim 14 uur. Voor zo een record moet het weer perfect zijn.

Bekijk ons aanbod
al onze ballonvaarten
Cadeaubons
Bestel een cadeaubon