Luchtballon met uw bedrijfsnaam en eigen logo

Jouw bedrijfsnaam op een luchtballon?

Luchtballon met uw bedrijfsnaam, stel je dit eens voor. Reclame is een prachtig medium om jouw bedrijf in de kijker te plaatsen. Naast het feit dat je heel veel mensen bereikt, kan je hiermee ook speciale acties organiseren. Heb jij ook interesse in een luchtballon met jouw eigen bedrijfsreclame? Neem gerust contact op met ons voor jouw gepersonaliseerde offerte. Deze offerte is uiteraard vrijblijvend.

Waarom kies ik voor een luchtballon als reclame?

Beeld je jouw eigen luchtballon eens in als het allergrootste reclamebord of advertentie poster ter wereld. Een reclame banner van 75 m² – 100 m² of zelfs 300 m² wordt niet zomaar overal opgehangen, je eigen luchtballon maakt dit wel degelijk mogelijk.

Een luchtballon blijft bij jong en oud tot de verbeelding spreken. Mensen kijken steeds op bij het zien van een ballon in de lucht.

Statistieken hebben uitgewezen dat het hergebruik van luchtballon reclame groter is dan éénder welke andere vorm van advertising.  Dankzij zijn enorme afmetingen is het moeilijk om naast een ballon te kijken en vanwege het feit dat een ballon daar plots opduikt aan de horizon of in het luchtruim, zijn mensen verrast of zelfs opgewonden. Het trekt ieders directe aandacht en dit wel keer op keer.

Hoeveel ballons mensen ook mogen gezien hebben, het blijft hen fascineren. Niet zelden beginnen mensen spontaan een ballon te volgen voor lange tijd, vaak alleen al om te ontdekken wat er op staat. Hoeveel mensen kent u die langer dan een paar seconden naar een reclamebord zullen blijven kijken? Of die een TV advertentie zullen opnemen op video?

TV reclame is duur, dit betekent dat 20 seconden van uw ballon op TV vaak het equivalent vertegenwoordigt van de aanschaf van het materiaal.

Kranten en alle geschreven pers hebben al een even grote interesse in ballons of ballonevenementen.

Reportages worden zeer frequent gepubliceerd met bijhorende aantrekkelijke foto’s.

Indien je graag meer wenst weten over uw eigen luchtballon, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Wij helpen jou graag verder.

Bedrijsnaam op uw luchtballon

Bekijk ons aanbod
al onze ballonvaarten
Cadeaubons
Bestel een cadeaubon